Zeker een aanrader wanneer u vanuit Corfu een boottocht naar Parga maakt of Parga bezoekt.
In dit restaurant wordt de pizzabodem gemaakt van een kant-en-klare glutenvrije variant uit Parma, Italië, verrijkt met maïsmeel en andere smaakvolle ingrediënten. Deze wordt bereid in een speciale oven. De meerprijs hiervoor bedraagt € 4,00.
Dagelijks hebben ze zover bekend twee glutenvrije pizza’s ter beschikking. Dus bij een grotere glutenvrije groep van te voren hierover contact opnemen.
De jus d’orange heeft een uiterlijk en smaak die wijzen op vers geperst sap.
Als dessert is er de glutenvrije pannacotta met chocoladesaus of caramelsaus .
Adres: Parga 480 60, Griekenland
Telefoon: +30 2684 032628
Openingstijden:
Geopend ⋅ Dagelijks van 11:00 tot 01:00
Zijn om 11:00 s’ochtends al geopend tot 01:00 in de nacht.
Graag eventuele ervaringen reacties in onderstaande reactieformulier
update 05-10-2023